Naturfagslærer til Møldrup Skole

Profilbillede
dato

Møldrup Skole søger en fysik- og matematiklærer til fast stilling pr. 1. august 2024.

Er det bedste du ved, fysikken og matematikkens forunderlige verden og brænder du for at undervise udskolingselever, så har vi jobbet til dig.

Møldrup Skole er en skole i den nordlige del af Viborg Kommune. Vi har ca. 240 elever, der er opdelt i to afdelinger, afdeling 1, 0.-6. kl. og afdeling 2, 7.-9. klasse.
Vi er en skole, der hele tiden arbejder med udvikling af praksis for både børn og medarbejdere med baggrund i Viborg kommunes 4 syn. Alle børn skal have lys i øjnene og mestre eget liv.

Vi har en stor vilje til at udvikle vores egen faglige og pædagogiske praksis for at skabe inkluderende læringsmiljøer, der tilgodeser alle elevers muligheder for social og faglig deltagelse.

Skolen arbejder ud fra Den Rammesættende Dimension med tydelig og struktureret dagsorden på tavlen, brug af timetimer, faste grupper, stillestart m.m.
Samarbejdet er organiseret i bl.a. teammøder, afd. møder, lærermøder og fællesmøder for lærere og pædagoger.
Afdelingsmøderne er opdelt i ”drift”, hvor de fælles opgaver i afdelingen koordineres og pædagogiske udviklingsmøder, hvor der arbejdes med den pædagogiske udvikling i afdelingen gennem data, professionel læring og videndeling.

Stillingen
Vi søger en rutineret, uddannet folkeskolelærer primært til afdeling 2, der har linjefag i fysik/kemi og matematik og gerne med undervisningserfaring i andre naturfag. Stillingen er som udgangspunkt 80%, men dette kan forhandles. Undervisningen for næste skoleår er p.t. planlagt med timer udelukkende i udskolingen. Du bliver en del af skolens meget engagerede og entusiastiske naturfagsteam, som alle brænder for det naturvidenskabelige felt og glæden ved at formidle deres viden for vores ældste elever.

Vores nye kollega
Vi søger en kollega, der byder ind med godt humør og god stemning, krydret med faglig alvor. Du er tydelig og imødekommende og er en dygtig klasserumsleder. Du er åben og ærlig og har gode relationskompetencer. Du er en dygtig formidler, der med didaktisk flair kan skabe begejstring for dine fag hos skolens elever. Du har øje for, at ikke alle elever lærer ens og er derfor nysgerrig på forskellige læringsarenaer og den enkelte elevs læringsudbytte og progression.

Oplysninger og ansøgning
Har du lyst til at høre mere om stillingen og Møldrup skole, er du velkommen til at kontakte skolens leder Lene Lundsberg på telefon 28150676

Tiltrædelse pr. 1. august 2024

Ansøgningsfristen er den 12. maj 2024. Du bedes ansøge elektronisk. Samtaler afholdes den 16. maj fra kl. 15.00

 

INFORMATIONER OM STILLINGEN:

- Arbejdspladsen ligger i:

Viborg Kommune

-Virksomheden tilbyder:

Fastansættelse: fuldtid

-Arbejdsgiver:

Møldrup Skole, Undervisning afd. 2, Skolegade, 9632 Møldrup

-Ansøgning:

Ansøgningsfrist: 13-05-2024;

Se mere her: https://job.jobnet.dk/CV/FindWork/Details/6037206

Denne artikel er skrevet af Emilie Bjergegaard og data er automatisk hentet fra eksterne kilder, herunder JobNet.
Kilde: JobNet